CC Cassata Centjes

Cassata Centjes

CC Cassata Centjes
helpt kleine zelfstandigen en zzp-ers kosten te besparen in het opzetten en bijhouden van hun administratie​​
CC Cassata Centjes
helpt kleine zelfstandigen en zzp-ers kosten te besparen in het opzetten en bijhouden van hun administratie​​

CC Cassata Centjes is een initiatief van Winfried Veenker

Elk bedrijf is wettelijk verplicht een inzichtelijke adminstratie te voeren en te bewaren, zodanig dat een derde, meestal de belastingdienst, eenvoudig inzicht kan krijgen hoe de administratie is opgezet, welke inkomsten er zijn geweest, de kosten die zijn opgevoerd en – heel belangrijk – of de BTW correct is behandeld.

Ordenen van 'de schoenendoos'

De meeste bedrijven nemen een boekhouders- of accountantskantoor in de arm. De kosten daarvan kunnen flink oplopen en dat is niet altijd nodig, zeker niet voor een zzp-er. CC Cassata Centjes helpt je in het eerste, meest tijdrovende, deel van de administratie: het ordenen van de bonnen uit de klassieke schoenendoos; de saaie zwarte of fraai gekleurde ordners en de files met electronische facturen.

Een overzichtelijke jaarrekening

Het geheel wordt in een overzichtelijke jaarrekening samengevat, waarin ook inventaris, afschrijvingen, investeringsaftrek, (privé)bijtellingen en overlopende posten worden meegenomen. Het is een deel waarvoor iedereen zelf al veel voorwerk kan doen en dat kan aanzienlijk schelen in de duurdere uren die een kantoor rekent.

Hulp bij belastingaangifte

Sommige niet al te ingewikkelde bedrijven hebben aan zo'n jaarrekening al genoeg om zelf de aangifte Omzetbelasting en Inkomstenbelasting te doen. CC Cassata Centjes kan je ook daarbij helpen.

Heldere verantwoordelijkheden

Uitgangspunt van CC Cassata Centjes is assistentie bij het ordenen van de cijfers. De zzp-er die hulp wordt geboden blijft zelf verantwoordelijk voor de aangeleverde gegevens en eventuele aangiftes.

Winfried Veenker heeft jaren als zelfstandig muzikant zijn brood verdiend. In de groepen waarin hij speelde was hij vaak de uitzondering op het gegeven dat niet alle artiesten feeling met cijfers hebben.

Steeds vaker vroegen collega artiesten zijn hulp, gevolgd door andere zzp-ers. Zijn kennis van boekhouden komt uit een jaartje economie dat hij ooit studeerde. Toen de muziek meer lonkte was het boekhouddiploma al binnen.

Kennis van de belastingregels en de aangifte omzet- en inkomstenbelasting heeft hij opgedaan in jarenlange samenwerking met AM Administratief Management van Maureen Westerkamp te Amsterdam. Voor vraagstukken waar de kennis van CC Cassata Centjes te kort schiet kan de hulp van AM ingeschakeld worden.

Meer informatie

Gegevens

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00