Winfried Veenker | muzikant

Accordeonles voor beginners en gevorderden​

Naast het optreden als accordeonist heeft Winfried Veenker een praktijk als accordeonleraar opgebouwd. Zijn basis als uitvoerend muzikant en muziekleraar maakt hem geschikt om zowel beginnende als gevorderde accordeonisten verder op weg helpen. De lessen zijn bij Winfried thuis, Amsterdam Nieuwmarktbuurt.

Spelplezier en schoonheid

Uitgangspunt voor hem bij het aanleren van de accordeon is plezier in het spelen van dit prachtige instrument en de overtuiging dat in elke muzieksoort die de tand des tijds heeft doorstaan, schoonheid verborgen zit. De kunst is om dit uit je instrument te halen.

Jouw stijl en smaak als uitgangspunt

Technische vaardigheid is leuk, ook om aan te werken, maar is niet essentieel om door muziek geraakt te worden. De stijl van muziek is gebonden aan persoonlijke smaak en Winfried zal altijd zijn best doen om jouw keuze en vaardigheden als uitgangspunt te nemen.

Bladmuziek of uit het hoofd, aan jou de keuze

Speel je liever van blad, prima. Vind je bladmuziek een drempel, dan kan het ook zonder. Elke methode heeft voor- en nadelen, we gaan gewoon aan de slag met wat voor jou vooraan ligt.

Informatie

Contact opnemen

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00